9 måneder med min kjære

Da har dagen kommet! Jeg og samboeren har vært sammen 9 måneder! Det er virkelig deilig å ha funnet den rette mannen for meg, og det er med glede jeg kan konstatere at vi har det like bra nå som vi hadde det da vi ble sammen. Det morsomme med oss er at vi møttes faktisk aller første kvelden jeg bodde i Oslo, men vi ble ikke kjent før noen måneder senere og da var det full klaff 🙂

Mye har skjedd på disse månedene, og jeg ville ikke byttet det bort for noe som helst! Vi hadde ikke trodd da vi ble sammen at om 9 måneder venter vi et lite barn, men skjebnen er lunefull og bestemmer litt selv. Det som forteller meg at jeg har funnet den rette er egentlig dette: Alle mine tidligere forhold har tatt slutt etter 9 mnd fordi jeg har gått lei fort. Jeg var ikke klar for forhold noen av gangene, men ting forandret seg da jeg møtte min kjære! Tidspunktet var veldig riktig! Nå som jeg og min kjære har kommet oss til 9 måneder uten at noen har gått lei, og vi er like nyforelsket, tyder jo det på at noe riktig har skjedd 🙂

Nå er den lille i magen 17 uker gammel, og min kjære har kjent de første sparkene. En stolt far kan konstatere at den lille ikke liker at han trykker på magen! 😛 Vi er virkelig heldige som har funnet hverandre, og jeg ser frem til å fortsette vårt samboerskap i en større leilighet om ikke lenge, og med en liten baby om 4,5 mnd.

Gratulerer med 9 måneder min kjære! Elsker deg mer enn du noen gang kan ane!

4 tanker på “9 måneder med min kjære

 1. Det er det vi kaller 3 regelen:

  etter 3 dates, så blir det «enten pulings eller ikke»
  etter 3 uker, bestemmes det om det blir noe mer elller om man avslutter det før det blir noe mer

  hvis man velger å bli….

  etter 3 måneder evalueres det om man vil fortsette å være sammen

  etter ytterligere 3 måneder(6 måned), så evalueres det igjen og da begynner praten om hvor man vil hen i livet sammen, om man vil flytte sammen etter hvert etc

  etter enda 3 måneder (9. måned, der du er nu), stadfestes det om man er «meant to be» Det er etter 9 måneder det avgjøres om man virkelig fortsetter sammen eller hver for seg,

  Dette er så klart individuelt hvor man er i tidsprogresjonen i et forhold, og dette er så klart ikke en lov….men bare en sånn «tenke over hvor man er i forholdet» liste ut i fra hvor lenge man har holdt på sammen…..en 3.regel.

  Masse gratulerer med å ha passert 9. måned!!!!!!!!!! 😀

  • hehe.. det er sant. 3 regelen for meg var 3 mnd nyforelsket, 3 mnd i forhold, og 3 mnd på å fine ut hvordan jeg kunne komme meg ut uten å såre den andre for mye.. 😛
   Så nå som jeg har passert 9 mnd og fortsatt er like forelsket, ja da må det jo bare se bra ut eller hva? 😉

 2. Dere står 3 regelen om dere passerer 9 måneder! Knakandes bra faktisk! Etter det, slutter regelen, og da blir det som det blir…

  Eller…hmmm…kanskje noe som heter 3 års regelen etter det? For de fleste jeg kjenner, gjør det så og si på slaget slutt etter enten 3. året eller 6 året…..

  too be continued! ;-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s