Foreløpig vinner

Etter MAAANGE forsøk begynner jeg å bli fornøyd… Jeg fant den gamle, og frisket den litt opp istedenfor å lage en ny fra bunn.. Ting tar tid, men syns den siste ble ganske bra! 😀

Setter umåtelig pris på innspill på forrige innlegg, og mye ble tatt med i betraktning da den nye ble laget. Tusen takk for all hjelp! 😀 Hva syns dere om den nye? Er alltid rom for forbedring, så kom med innspill her også! Det som kan forbedres burde absolutt få en sjanse til å bli bedre 😉

6 tanker på “Foreløpig vinner

 1. Hoi hoi….du er aktiv som bare det med å pimpe opp bloggen din…og selv er jeg aktiv på å snuse på bloggen din….he he…..shit, burde lagt meg for leeeeeeeeeengst, men fomler litt her igjen før jeg stuper til køys!

  Enda bedre…..! Ha i hvertfall tigerstripene i bakgrunnen og gjerne den dempede fargen du har i forgrunnen! For det blir bra! Vet ikke hva slags farger det er, men det ser plutselig litt sånn østlig feng-shui aktig ut! Kan hende det har noe med det kinesiske tigertegnet (?) du har i hjørnet.

  Bra du beholder litt av den gamle headeren, men jeg syntes øynefargen ble litt dominant i forhold til de duse fargene du har ellers i bloggen. Rart i grunn, for det er jo bare en liten farge-dært, men likevel ble den en litt for skarp kontrast i forhold til resten.(imo) Kanskje en annen øynefarge? Eller beholde det svart som det var? For det er ganske bestemt og sterkt øye som klarer å skinne igjennom til tross for farger…… så tror farge i øynet kan bli overflødig nå som det er farge ellers?

  • Du er ikke den eneste som burde vært i seng nå, men jeg blir litt besatt av ting når jeg begynner med noe, og blir liksom ikke fornøyd! 😛
   Ja øyet var jeg veldig usikker på. Bra du påpekte det så fikk jeg bekreftelsen jeg trengte på at det skal være i den fargen det var før. Ellers er det jo tigerstriper og tigertegnet som kjennetegner min fremtredende personlighet mens kvinnen viser det litt beskjedene og rolige meg.

   Regner med det blir bra til slutt, men greier ikke å perfeksjonere uten innspill 😉 *fikse øyefarge*

   DA er det fikset, og DA går jeg og legger meg! 😀 😀

   Natta 🙂

 2. jupp jupp! Det ble bedre med det øyet du har nu på headern! Keep it! Jeg syntes det ble bra nå! MYE BEDRE! 😀 Har ikke mer konstruktivt og konkret å utsette på det lengre…..annet enn at det er bra! 😀

  Shit…jeg er ikke i seng enda! Og hey hey! Du har en unnskyldning for besettelsen, for du er gravid og kan derfor med god samvittighet bli fiksert på ting. Jeg derimot…..trøtt som f* (zzzz) og ingen god unnskyldning for å være oppe, men klarer ikke å sove….men nu skal jeg tvinge meg skikkelig til å sooovne….er jo tross alt trøtt, så burde gå snart….

  Natti natt og lykke til! 😀 zzzzzzzzz

 3. Vet ikke om det er bare meg, men syns du burde ha en dus bakgrunn og ikke hvit når du har farge i headeren. For en litt mykere overgang. 🙂

  • Ja jeg er helt enig, men da får jeg ikke oppsett og layout som jeg vil… var bare dette temaet som hadde det sånn jeg vill og den er bare i hvit.. forslag til hvordan jeg kan bytte farge på den?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s