Første time hos jordmor

Da har vi kommet hjem fra første besøk hos jordmor! Jeg har vært super-stresset siste ukene etter at en diger hund hoppet på magen min, så jeg trengte desperat å høre hjerteslagene til den lille i dag. Det er ikke moro å gå og bekymre seg over om barnet lever eller ikke! Hos jordmor fant vi ut at blodtrykket mitt er normalt (har vært litt lavt, men ikke mye), at vekten min er stabil og fin (fortsatt gått noen kg ned i vekt) og hun ble imponert over magemusklene mine. hehe.. Livmoren er på riktig sted, og har flyttet seg lengre opp. Så kom øyeblikket jeg ventet i spenning på! Hun skulle lytte på hjertet til den lille med et apparat. Jeg trodde ikke vi kom til å høre noe, men med det samme hun la apparatet på magen min begynte det å dunke raskt og effektivt der inne 😀 MiniTiger har et veldig kraftig hjertet, og vi kunne høre det banke veldig tydelig! Vi målte det til 147 slag minuttet, som er normalt for en baby på 15 uker.

Nå kan dere tro jeg er lettet!!! 100 tonn er borte fra skuldrene mine, og jeg kan puste lettet ut. Nå er det middag, før det er trafikalt grunnkurs dag 2 etterpå.

Ha en flott dag alle sammen!! 😀

4 tanker på “Første time hos jordmor

  1. Så koselig! Vi fant ikke hjertelyd på min første kontroll, så jeg var en smule bekymret ukene før ultralyden! Men det at du er uheldig å får dult i magen/ stor hund/ går på tryne behøver du ikke bekymre deg for, babyen ligger nemmlig veldig godt beskyttet! Jeg har tryna utallige ganger i det siste, mn alt står likevell bra til med lille vennsen min. Balansen blir nemmlig helt ødelagt når magen begynner å bli stor 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s