Fødeplass i boks!!

Etter avslag på tre sykehus har vi endelig fått den fantastiske nyheten. Vi har fått fødeplass!!! Endelig kan jeg slappe av og tenke på at det er ikke verre avstand enn Bærum! Min kjære kjører dit på 15-20 minutter om det er lite trafikk, og det er ikke så ille. Min verste tanke var at vi kunne endt opp i fredrikstad eller et annet sted langt borte!! *Grøss*

Så nå skal vi på ultralyd 12. mai, da er jeg 18 uker på vei, så det blir spennende! 😀 Men før den tid er det fysioterapaut i dag, jordmor neste uke og svangerskapskontroll uken etter der.. travel måned for den lille 😉

2 tanker på “Fødeplass i boks!!

  1. Oj. Viste ikke at man måtte bestille fødeplass. Med tanke på at nøyaktig dag/tid ikke er kjent, trodde jeg det ble sett på som noe akutt som automatisk fikk prioritet. 🙂

    • Visste ikke det jeg heller, så fikk meg et lite sjokk! Men man går jo ut fra termin og to uker før og etter det. Så da har man en måned å føde på 😛 Det har jo med kapasiteten til sykehusene å gjøre, men tull at Oslo-folk kan ende opp i f.eks. fredrikstad!! Bare glad det ble Bærum jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s