Fantastiske søndag!

I dag har det som alle vet vært søndag, og ikke bare søndag! Men en strålende søndag med 12 pluss på gradstokken, sol fra skyfri himmel, og fuglesang overalt! Jeg og min kjære tar oss en biltur, og ender opp på Huk utenfor Oslo, og vi trasker oss til Paradisbukta. Der er det fullt av barn og voksne som griller, lager sandslott og koser seg i vårsola! Etterpå kjørte vi oss en tur til kaffebrenneriet på Majorstua der vi traff to kompiser av samboeren, og vi koste oss med kakao og bolle. mmm…. Solen steker på, og jeg får skikkelig sommerfølelse der jakka henger på stolen, og solbrillene dekker øynene så jeg kan kikke på alle de rare menneskene rundt meg.

Etter kaffeslaberas tusler vi oss videre til et vennepar av samboeren som har invitert oss på middag, og vi koser oss med god mat, lek med datter’n deres på (snart) 3 år, og livet er bare deilig! Vi avslutter med vafler og kaffe, før vi fornøyde kjører hjem. Nå er det avslapping i sofaen, før en trøtt men fornøyd tiger finner sengen 🙂

Håper alle har hatt en like bra søndag som jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s