Søvnløs!

Jeg får ikke sove… Ikke sånn littegranne får ikke sove, jeg får VIRKELIG ikke sove. Vi snakker lys våken til tross for at det startet bra med å sovne kl. 20. men så våkner jeg (!!!) rundt halv tolv, and I’m fucked… Og ikke på den positive måten!! Det er ikke grunn til å ikke få sove heller. Ingen tanker som holder meg våken, ikke sult eller kvalme.. ingenting! jaja…. Da får jeg bare sitte her på data’n å fundere på hvilke spill jeg skal skaffe til nintendo wii… *sukk*

2 tanker på “Søvnløs!

  1. Søvnløshet er utrolig frustrerende!! Du kan sikkert alle disse lure søvntipsene, ikke drikke kaffe etter klokka sju på kvelden, ikke lese «tankekrevende» ting på senga, ikke spise store måltider etter klokka ni, ha det rent og ryddig på soverommet, stå opp om det går mer enn ett kvarter før man sovner, gjerne gå en tur på kvelden, ha leggerutiner, ha jevn døgnrytme, osv osv..

    Skjønner deg veldig – jeg også blir småskrullete av å ikke få sove.. og enda mere skrullete når jeg over tid får for lite søvn.. 😉

    • Er faktisk flink å følge disse søvnreglene, og drakk til og med en kopp kamille te! Men klokken 05 er bedre tid å sovne på enn ingen søvn i det hele tatt 😉 Hvem som helst kan bli skrullete uten søvn.. Vi får være to skrullete søvnløse damer 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s