Første innkjøp til babyen

Jeg elsker å kle meg ut, og elsker alt som har med halloween og kostymer. Dette har jeg gjort siden jeg var liten, og har aldri vokst det av meg. Derfor er det naturlig at baby’n også kommer til å arve denne lidenskapen, og om den ikke gjør det får jeg passe på å påvirke så mye jeg kan innen h*n blir for stor til å bestemme selv.

I den anledning har jeg derfor gjort mitt første innkjøp til min lille skatt, nemlig smokk med vampyrtenner! Ebay er tingen, og jeg GLEDER meg til å ta den i bruk når den lille kommer til verden. Det kommer til å bli tidenes mest bad ass baby! 😀 You like?

2 tanker på “Første innkjøp til babyen

    • Vet ikke?? mohaha!! Jeg syns smokken er megatøff! Så slipper jeg å få ekle fremmede gamle damer ned i barnevognen for å plage babyen! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s