Første svangerskapskontroll

Og bestod med glans! 😀

Babyen ser ut til å ha det bra, og selv om formen er litt laber for tiden går det veldig greit med meg også. Litt lavt blodtrykk (seriøst?? Hadde jeg aldri trodd med mitt temprament) men det fikser jeg med å drikke litt mer vann eller noe annet digg. Jeg spiser riktig, selv om det er litt lite grunnet kvalme, og får i meg de næringstoffene babyen (og jeg) trenger. Så nå er det bare å lene seg tilbake, prøve å bli kvitt kvalmen, og nyte svangerskapet så langt. Om 2 uker er jeg 12 uker på vei, og første trimester er FERDIG!!! 😀 Da påstår alle det blir bedre, så da stoler jeg på det!

High five for vel overstått første kontroll! 😀

6 tanker på “Første svangerskapskontroll

    • Jeg har endelig funnet ut hvorfor kvalmen ikke gir seg, så nå begynner operasjon kvalme-fjerning 😉
      Legen hadde ingenting vondt å si, og han sa iskrem er den beste næringskilden om man ikke har lyst på mat. Gotta love him!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s