Søkeord: Litt lett blanding

Det er dags for å oppdatere søkefronten igjen, og jeg blir like overrasket hver gang. Hvordan ender folk opp på bloggen min på disse søkeordene??

skyting+krabi: Krabi kan jeg forstå, men skyting? Jeg drev aktivt med det tidligere, men har nå sluttet, ergo jeg skriver ikke om det.. Men for all del, og skyting fikk deg inn hit så feel free til å finne innlegget der det nevnes! 😛

bor og går på skole i trondheim: Vel, jeg bodde i alle fall i Trondheim, så det er nok nevnt, men skole? Her er i alle fall et tips til deg: Dra på bar Circus i nordre gate, bestill deg en captain og cola, og nyyyt rockemusikken som strømmer ut av høytalerne og menneskene rundt deg som nyter sammen med deg! *stikk av hjemlengsel* 😀

søte meldinger til kjæresten: Beste beskjeden en mann/kvinne kan få av sin kjære: Jeg lager middag til deg i dag! 😉

når flørter en mann?: Enkleste i verden. En mann flørter hele tiden!! HELE TIDEN!!!! Om han er i forhold, om han er single, om han er på matbutikken, om han er på byen, om han er på stranda, osv… Er en mann i et forhold flørter han (som regel) uskyldig med andre, men ikke fordi han er interessert (nødvendigvis) Han bare har det i genene sine. Er han single merker du det nok! 😛

flørter du med meg?: Siden jeg ikke vet hvem du er kan jeg ikke si med sikkerhet om jeg flørter med deg, men jeg kan garantert si nei. Virker det sånn ut fra det jeg skriver her på bloggen? Da beklager jeg å ha veiledet deg i feil retning…

sitte på do: Eehh… Javel?? Good for you!! Men hvordan havnet du her inne etter å ha søkt på det? Og spørsmål 2: HVORFOR søker du på det?? Trenger du tips er jeg ikke vanskelig å be.. 1. Du trekker ned buksa/løfter på skjørtet. 2. Setter deg ned på den hvite ringen som bør ligge nede. 3. Du gjør ditt fornødende, før du setter deg ned foran data’n og søker det opp og havner her inne. 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s