Snøhelvete!

Jeg har en ekstremt dårlig dag i dag. Jeg er skikkelig kvalm, humøret er synkende, og min kjære kan ikke kjøre meg på jobb i dag siden han jobbet sent. Det er helt greit det, men når jeg kommer ut av døra treffer snøstormen meg med full tyngde! Selvfølgelig er det snøstorm den ene gangen han ikke kan kjøre og jeg er i dårlig humør!!! *Grrrr*

Det som er positivt med dette er at trikken kom med det samme, og den var nesten tom hele veien til jobb. Jeg hatet hele veien fra trikken og opp, men det er i alle fall varmt i butikken! Humøret mitt stiger nok utover dagen.. Ha en flott lørdag alle sammen! 😀

8 tanker på “Snøhelvete!

 1. Åh, dette minner meg om en tekst jeg skrev for noen år siden, som handlet litt om snøstorm og litt om Oslo Sporveier :p Skal se om jeg finner den igjen.

  Ha flott dag du også! 🙂

   • Hehe, skal se om jeg finner den jeg, så kan jeg evt. legge ut på bloggen 🙂 Men gamle filer på pcen min er ikke spesielt bra arkivert.. finnes sikkert i c:/diverse/gammelt/tulleting/arkiv/2001/gammelt/skriverier/erdenherkanskje.. eller noe sånt :p

   • det høres latterlig kjent ut. Sliter skikkelig med å finne filer selv, særlig på eksterne hardisker!! Er noe dritt, men akk så nyttig! 😀

  • ja jeg finner som regel noe positivt i alt, selv om det sert mørkt ut. Jeg mener det er lov å ha dårlige dager så lenge man ikke lar seg oppsluke av dem og bli deprimert. Det unngår man om man velger å forkusere på det positive 😉

   • Er den nye livsfilosofien min det, at man kan trekke noe positivt ut av all møkk som skjer, selv om man avogtil må lete veldig 🙂

   • Jeg har som mål å finne noe positivt i alt. Uansett. Ikke alltid det er like lett, men den som leter finner 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s