Søkeord: litt forskjellig utvalg

Søkeordene strømmer på, og jeg må le av noen av dem, mens andre er ganske interessante. Her er et lite utplukk av de jeg syns er verdt å nevne!

«hva de egentlig mener» kvinner menn: Jeg aner ikke. Menn og kvinner kommer fra forskjellige planeter, og det vises i kroppsspråk og talemåte. Menn liker det enkelt, kvinner liker det motsatte av menn. Hva de egentlig mener vet bare hver enkelt! 🙂

klam i hakket: Ja det er jeg til tider. Ganske ofte faktisk, som mange andre kvinner! Om det er noe å skrive om, derimot, er en annen sak 😛

ordtak om tanker om livet: Jeg kan mange ordtak, men få om livet. Og når det kommer til tanker om livet så endrer jeg mening om det for hver dag som går, så er ikke så lett å få ned alt på papir. Kanskje noen andre blogger om det?

jenter er smartere enn gutter: Det er helt korrekt!! 😀

sex flørt: Vet ikke helt, men er ikke det noe i retning av å flørte med noen du er hypp på å ha deg noen runder i høyet med? Btw, høy stikker noe jævlig, så anbefaler gress.

krangler mest liker hverandre best: Om man krangler mest er det vel et tegn på at begge er vanskelige? Og liker man da hverandre best er det på tide å finne ut hvorfor man krangler og hvorfor man liker hverandre. Er ikke verre enn det!

runkade brorsan: Dette virker som noe en svenske har søkt på, og hvordan det der fikk deg inn på bloggen min lurer jeg veldig på! Prøvde å søke på det, men fant ikke mye. Det er normalt at broren din runker, men at du vil søke om det på nett og lese på det gjør meg egentlig litt kvalm.

Det var de morsomste og mes interessante for denne gang, og kjenner jeg bloggen rett dukker det opp flere om ikke lenge! 🙂

6 tanker på “Søkeord: litt forskjellig utvalg

  1. Hahaha 😀 Utrolig komisk ja, å se på søkeord avogtil! Jeg leste forøvrig den siste som Runkade Brorsan jeg da, som et navn, hehehe, men så.. tenkte jeg litt mere over det :p

    Tenkte faktisk i går på, da jeg så litt på statistikken min, at jeg også skulle lage et innlegg om søkeord, for herlighet så mye rart for trykker ut av seg!

    • hehe.. er utrolig mye teit, men så er det jo noen som er ganske nyttig også, og som kan bli hele innlegg. jeg tenker veeeeldig koffert, så runkade brorsan tok jeg på det perverse planet med det samme 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s