Drømmenes verden

Som andre «spesielle» mennesker drømmer jeg mye rart, og mye av det har virkelig skjedd, kommer til å skje eller skjer i nåtiden. Jeg liker ikke kalle meg sanndrømt siden dette ikke er noe jeg kan styre med, og siden drømmene kan være vage. Dette er ikke slik drømming som i serien ‘Medium’! Anyway så drømmer jeg mye som er sant, og det er alltid ekkelt når jeg våkner. Jeg skiller sanne drømmer fra normale drømmer med hvordan de er lagt opp. De sanne viser seg som en film pg er veldig tydelige, mens de normale er litt hulter i bulter og mer vag. Så hva er det som er så spesielt med det, tenker sikkert du. Tja.. Det hjelper meg i hverdagen 😉

Jeg drømte f.eks. at leiligheten jeg bodde i før kom til å bli et mareritt på alle måter. Derfor passet det bra at jeg hadde dårlig økonomi så jeg kunne komme med bort før den og de i den kunne ødelegge mer for meg.

Jeg drømte også at operasjonen jeg hadde i fjor høst kom til å bli dramatisk. Derfor var det med tungt hjerte jeg sa farvel med mine nærmeste venner og familie før jeg la meg på operasjonsbordet. Jeg drømte ikke utslaget, jeg drømte kun at det kom til å bli dramatikk som kunne gå begge veier. Under operasjonen sluttet jeg å puste, og hjerterytmen min sank derfor. De måtte koble meg på maskin som pustet for meg, og dermed få opp hjerterytmen igjen. Dette kunne gått galt på verst mulig måte, men det gikk heldigvis bra.

Jeg har drømt mye annet også. Jeg drømte en gang at et cruiseskip kom til å gå på grunn i karibia, og to dager etterpå så jeg på nyheter at skipet hadde gått på grunn der jeg drømte det kom til å gjøre, og at de måtte få passasjerene av. Aldri morsomt.

I dagliglivet har drømmene hjulpet med masse. Jeg har drømt om venner som ikke utgir seg for hva de sier, og er rett gjennom falske. Dette har hjulpet meg å holde meg unna de menneskene, og bryte kontakten med dem. Noen ganger kommer drømmene litt sent, men bedre sent enn aldri.

I jobb er det også hjelpsomt! De fleste jobber jeg har fått har jeg fått etter jeg drømte jeg kom til å få dem. Det kan jo være en tilfeldighet, men er uansett betryggende å gå på intervju å ha drømt man får jobben. Jeg har også sagt opp jobber fordi jeg har drømt om korrupsjon og regelbrudd på plassen, og at det ikke kommer til å gå bra. To av dem ble lagt ned rett etter jeg sluttet, fordi de ble tatt i ulovligheter.

Drømmer er faktisk moro. jeg har lært at de som ikke er sanne er også drømmer som hjelper meg. Jeg fikk drømmetydebok av min svigerbror i bursdagsgave, og nå når jeg husker en drøm jeg hadde veldig godt, setter jeg hovedelementene som var mest fremtredende sammen og leser hva de betyr. De drømmene handler om mine innerste tanker, bekymringer, gleder osv som jeg ikke tenker over i hverdagen, men som ligger og murrer.

Noen som syns dette bare er tullete, eller er det flere som tror på drømmenes kraft? 🙂

2 tanker på “Drømmenes verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s