Søkeord: Nå kjeder jeg meg!

Det var da en merkelig setning som førte deg hit til bloggen! Greit nok jeg ikke har tidenes mest spennende blogg, men er den SÅ kjedelig? hehe.. 😛 Jeg Kjeder meg også til tider. Ikke ofte, men noen ganger. Jeg har liksom alltid noe å gjøre! Enten med kjæreste, møte venner, sitte barnevakt til mine bedårende filletantebarn, jobbe, lese bøker, trene, sitte på data… You name it! Her er noen gode råd til dere som kjeder dere:

– Gå ut i snøværet med venner, barn eller familie og ha skikkelig snøballkrig! Bruk gjerne parkerte biler som skjold, og beveg dere på et stort område langs sidegatene. Ha på dere varme klær, og pass på å ikke fryse for mye. Når dere kommer hjem kan den som ikke ville være med (det er alltid èn) lage kakao til dere og sette på en god film.

– Gå på skøyter i Karl Johan! Det er en fantastisk skøyteis der, og de spiller fengende musikk frem til klokken 21 ca.. Ta med deg kjæresten, venner eller gå alene.

– Lag piknik i stua! Inviter venner over og lag piknik i stua. Lag litt tropisk stemning ved å skru opp varmen noen grader, tenne røkelse og sette på rolig musikk med bølger, fugler eller lignedne i bakgrunnen. Legg tepper og puter på gulvet, og kos dere med god mat, god drikke, venner og gode historier!

– Rydd i kleskapet! Alltid noe å gjøre annerledes der, så det er bare å sette i gang! Aldri kjedelig 😛

– Finn din favorittserie, kjøp den på DVD og kos deg med en kopp te og frisk frukt. Helaften foran tv’n er ikke alltid feil 😉

– Les alle klage-bloggene og internettsidene med syting der ute, og le av hvor patetisk mange av dem er. F.eks. Fuck my life er særdeles god! Meget underhodende! 😀

Sånn, da har jeg kommet med flere bidrag om hva man kan gjøre om man kjeder seg nå som vinteren herjer som verst. Enjoy!! 🙂

2 tanker på “Søkeord: Nå kjeder jeg meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s