Soneterapi og tannlegebesøk!

Første dag hjemme ble ikke helt som forventet. Jeg hadde store planer om å dra på soneterapi, for så å møte min kjære NiceGuy. Den gang ei….

Min kjære kjører meg til soneterapi, og det er alltid koselig å treffe terapauten min. Hun er et fantastisk menneske, og man må jo bare bli glad i damen!  Hun er i tillegg meget dyktig, og helsen er snart på topp. Etter å ha stukket øret full av nåler og bena er trykt og klemt på er det på tide å dra, og turen går til egon for å spise fantastisk peperoni- og ananaspizza! Under middagen merker jeg kjevesmertene jeg har hatt en uke har forverret seg, og min kjære ringer til tannlegen. får time med det samme, og vi drar ut til kontoret.

Jeg har sykelig tannlegeskrekk, og fikk heldivis en valium av terapauten min, som hjalp masse! Visdomstannen på høre side må trekkes, og etter 4 sprøyter er det på tide å finne tangen. Knaselyden er ekkel, smerten er vond, og jeg ligger å ynker meg stakkarslig… Heldigvis sitter min kjære inne der sammen med meg å passer på, og jeg er litt stolt av meg selv for ikke å ha friket ut!

Nå er det snart leketid med NiceGuy, så håper munnen er avbedøvd til den tid, og at smertene i såret har gått bort…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s