Søkeord: Hvor lenge flørter man før man er sammen?

På wordpress kan man se hvilke ord som folk har søkt på f.eks google som har ledet dem til bloggen min. Det er ikke få som dukker opp på listen hver uke, og noen er riktig så underholdende. Hvordan noen av dem har ført til bloggen min aner jeg ikke, men moro er det! Et av de jeg fant interessant er det i overskriften: hvor lenge flørter man før man er sammen? Ikke BLIR sammen, men ER sammen. Meget godt spørsmål!

For hvor lenge flørter man egentlig før man er sammen? Blir man sammen automatisk etter en viss periode flørt, og i så fall hva er forskjellen på forhold-flørting og lekekamerat-flørting? For å ta det spørsmålet jeg syns er enklest å svare på: Blir man automatisk sammen etter en viss periode flørt? Svaret er enkelt. Nei. Hadde alle som flørter blitt sammen hadde det ikke vært noen igjen til de single der ute. Jeg var single i to år før jeg møtte min kjære, og ingen (særlig ikke jeg) har tall på hvor mange jeg flørtet med på de to årene. Skulle jeg blitt sammen med alle de jeg flørtet alvorlig med (altså med hensikt å få de til sengs) hadde jeg vært en meget travel kvinne med meget mange kjærester. DET er jo ikke noe moro, så svaret er et klart NEI! Man blir IKKE automatisk sammen med de man flørter med om man er som meg.

Så er det de som flørter med en fyr (jeg skriver i jente-format siden jeg, vel, er jente. Påstas det) og faller totalt etter første daten. De blir sammen ganske så kjapt, og grunnen er så enkel at de er ikke vant til å velge og vrake. De er ikke vant til flørting, og mener flørting er ensbetydende at man blir sammen. I min verden er det så feil som det kan bli. For å finne den rette må man faktisk prøve litt forskjellig, og en del av prøvingen er å flørte. Helst ha sex alle du vil ha sex med også (så sant de vil ha sex med deg) slik at du får det ut av systemet. Får man en kjæreste man ikke er helt fornøyd med ender man som regel med å være utro fordi man føler man kan få noe bedre.

Så er det spørsmålet i overskriften. Hvor lenge flørter man før man er sammen? Svaret her er like lett. Man er ikke sammen før man er enige om å bli det! Om dere har flørtet en dag eller tre mnd spiller det ikke noe rolle så lenge en av dere ikke bringer temaet på bane. Jeg og min kjære flørtet to uker før jeg gikk til han å sa jeg ville være eksklusiv med han, men jeg la også til at han ikke trengte være det med meg. Hvorfor? Fordi jeg hadde ikke behov for å være eneste hans, men jeg gadd ikke ha flere lekekamerater ved siden av han. Jeg var rett og slett litt lei. Ikke fordi de jeg hadde ikke var bra, men fordi jeg følte jeg hadde fått litt overdose. Så man er ikke sammen automatisk om man flørter! Man blir det når man blir enige om det. Vi var eksklusive lenge før vi ble sammen, selv om vi teller fra da vi møttes. (begge er senile, så lettest slik)

Så var det forskjellene. Det er ingen. Flørting er flørting. Man har jo selvfølgelig gi-meg-telefonnummeret-ditt flørting, jeg-er-litt-interessert-i-deg flørting, og bli-med-hjem-til-meg flørting. Disse forteller bare hvor seksuell flørtingen er, og hvor raskt man går frem. Flørting er ikke bare forspill til å bli kjærester, flørting er moro og det er viktig å flørte! Har man kjæreste flørter man uskyldig med venner og kjente, er man single flørter man som man vil 🙂

Dette er i alle fall mine tanker om saken. Inspill anyone?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s