Datatrøbbel

Jeg sitter å koser meg med å redigere bilder på photoshop, laster ned et par programpakker og livet er herlig. Så plutselig: SKJERMEN BLIR HELT SVART!!! For dere som som aldri har sett meg panisk før, se for dere dette: Ført kommer det sjokkerte ropet, irritasjonen over å ha blitt avbrutt i arbeidet. Så kommer sjokket når data’n faktisk ikke slår seg på igjen! Kaldsvetten renner nedover panne og rygg, og jeg blir varm og kald omhverandre,  og jeg føler panikken stiger i takt med puls og kortpustethet. Så kommer tårene når jeg innser at alt er tapt, og at det er en mulighet for at alt er slettet fra maskinen enten grunnet virus eller noe annet dritt. Deretter kommer panikken. For FULLT! Jeg ringer min kjære, får han til å avbryte jobbingen sin (første gang dette skjer, da er det viktig!) og når jeg forkalrer situasjonen sprekker stemmen. Det kjære barnet mitt er syk! Kanskje dødsyk! Kanskje det er siste gang jeg trykker på det helt nye tastaturet onkel insallerte dagen før. Kanskje det er siste gang jeg irriterer meg over hvor treg den er eller hvor dum den er til tider. Tårene kommer mens jeg prater, og når han legger på hulker jeg høylydt. Jeg hulker to ganger i året normalt, så det er alvorlig når jeg gråter fordi en ting ikke fungerer! Nå gråter jeg mine bitre tårer for at babyen mest sannsynlig er død… 😦

Dagen etter ringes Dell servicesenter, og snille som de er sender de en lege servicemann som skal se om han kan fikse data’n min. Hovedkort og to andre kort skal byttes, og jeg skal bestille nytt batteri. Kryss fingrene for at dette går bra! Jeg får sniklåne min kjæres data enn så lenge….

4 tanker på “Datatrøbbel

 1. Forhåpentligvis var det bare hovedkortet som sa takk for seg, og det bør ikke skade harddisken 🙂 Jeg vil tro at bildene fortsatt er på harddisken, men at ulagrede bildeendringer antageligvis er tapt. Krysser fingrene for babyen din 🙂

  • Ja tror det bare er hovedkortet. Lukter brent inne i data’n, så blir jo litt nervevrak! Dyr data med mye veridfullt på i bilder osv… Det går nok bra! Takk for fingerkryssing vennen! Trenger det! 🙂

 2. Og da fant endelig Heidi ut at du hadde fått ny blogg også.. Haha!

  Liker deg bedre på wp forresten! 😉

  Godt nyttår, gleder meg til flere innlegg!

  • Velkommen skal du være!

   Liker meg mye bedre her inne jeg også, og føler jeg kan skrive mye friere. Også deilig å ikke være helt anonym lenger 😀
   Rikrig godt nyttår til deg også, og gleder meg til flere kommentarer fra deg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s