4 måneder med min kjære!

I dag er det 4 måneder siden jeg og min kjære startet et forhold. Siden vi bestemte oss veldig tidlig for å være eksklusive, og siden vi uansett har sett hverandre hver dag siden han kom inn i baren jeg jobbet for å si hei, teller vi fra 7. august. Det syns jeg er helt ok, så slipper jeg å bli forvirret!

Vi ble samboere da jeg kom meg vekk fra hun jeg bodde med før, og vi lurte jo litt på hvordan det skulle gå. Med både mine og hans ting der blir det jo enda mindre plass enn om de ikke hadde vært der (sier seg litt selv) og når man ikke har vært sammen så lenge kan det gå begge veier. Man begynner enten å krangle noe voldsomt fordi man blir så godt kjent på kort tid, eller man kommer nærmere hverandre siden man får utforsket alle sider ved en person på nært hold.

Vi endte opp på det siste, og jeg blir bare mer og mer forelsket for hver dag som går. Vi krangler fortsatt ikke, og vi er enige om det meste. Vi diskuterer så gjerne om alt og ingenting, og utfordrer hverandre konstant. Vi må begge gå i giv akt konstant, klar til å sparre eller parrere kommentarer og bemerkninger fra den andre. Veldig underholdende! 😀

En meget god venninne, og verdens skjønneste skapning spurte her om dagen om jeg i det hele tatt savnet singlelivet. Jeg tenkte litt over det, men visste med det samme at nei, det gjør jeg ikke i det hele tatt! Når man har verdens skjønneste mann som kjæreste savner man ikke det å være single. Min kjære gir meg all den friheten jeg trenger for å være lykkelig, samtidig som han gir meg all trygghet i verden. Vi stoler 200% på hverandre, og vet at den andre vet hvor grensene går.

Jeg har god kontakt med mine ex’er, og er veldig gode venner med tidligere lekekamerater. Han godtar dette fullt ut,  og betviler ikke ett sekund på at jeg kommer til å være trofast samme hva som skjer. På lik linje godtar jeg at han er god venn med sin ex, og det er deilig å ha det sånn at vi ikke går rundt å er sjalu. Har jeg filmkveld alene med tidligere lekekamerater får jeg ingen meldinger før jeg sender melding til han. Det er så ubeskrivelig deilig å ha en sånn flott kjæreste!!!

Tiden har flydd fort, og 4 månder er ikke lang tid. Vi kommer stadig nærmere hverandre, vi liker veldig godt hverandres familie, og vi gjør det vi kan for å ha et harmonisk og trivelig hjem. Det å elske noen så høyt er fantastisk deilig! Når man har funnet drømmemannen er det ingen vei tilbake. Da blåser man i om man risikerer å bli såret, og man tenker ikke lenger enn til at denne mannen må man bare ha!

Jeg er utrolig stolt over å ha en som er så elskverdig, snill, sexy, kjærlig, godhjertet, rolig, omsorgsfull, barsk, tøff, koselig, sta, humoristisk, omgjengelig, klok, smart, oppfinnsom, eventyrlysten, og ikke minst  deilig kjæreste! Du er BEST på jord, og jeg elsker deg høyere enn du aner. Havørnene flakser rundt i magen hver gang jeg ser deg, og jeg blir varm innvendig når du ler. Du må aldri forandre deg, du er perfekt akkurat som du er i dette øyeblikk! Du er verdens beste samboer, og du har alltid tid til å gi meg en god klem uansett om jeg trenger det eller ikke! 😀

Gratulerer med 4 måneder, sjærsten min!! ❤

8 tanker på “4 måneder med min kjære!

    • Takk for det! 😀
      Hehe.. Tigere kan bli temmet på utsiden, men på innsiden vil alltid rovdyret bestå 😉 men kan leve med å være kitten så lenge jeg få ha tigerstriper 😉 Du blir vel temmet om ikke så lenge selv 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s