O herlige lørdag!

Etter en overarbeidet og lang uke ble det da ENDELIG lørdag!!! Sparknekt er i byen på besøk, Miss Sweet og Kløverknekt er tilbake fra det store utland, Hjerterknekt er alltid villig, og Frøken Shankly har etter litt om og men bestemt seg for at kosebukse og playstation må vike for denne fantastiske gjengen!

Jeg sitter på med min kjære ned til byen, og etterhvert kommer Frøkna og Miss Sweet. To sekunder etter de ankommer uteplassen får vi melding om vi vil komme opp til de tre knektene. Taxi er tingen, og vi suser opp! Etter mye koffertprat, latter og tulling kommer vi oss på trikken ned til byen, og Workshop– gutta til knektene møter oss ved nationalteateret. Der møter vi også Miss Sexy, før turen går til Dr.Jekyll’s, hvor det etterhvert tar helt av! Forbi køen er alltid et pluss, særlig når man har mega-høye hæler så man vil stå minst mulig. Vi lager oss en base, og vi varierer veldig på hvem som sitter der. Alle er sosiale dyr som bare venter på å få møte nye mennesker, og det er herlig og gå rundt i lokalet og prate og tulle med fremmende mennesker, samt møte masse kjentfolk!

På t-skjorten min står det «free hug!» og jeg har aldri fått så mange klemmer på samme kveld før! Herlig! Flere av mennene på plassen prøvde å sjekke meg opp, og for første gang greide jeg og avvise på en hyggelig måte hele kvelden, og faktisk få til koselige samtaler med dem. Det kan være at stemningen på plassen var veldig god i går! Det var ikke rølpe-fyll, og det virket som samtlige som var der hadde god stemning istedenfor å drikke seg møkk-fulle! Det har jeg heller aldri opplevd før!

Til slutt tar Kløverknekt og Spar helt av på dansegulvet, og det danner seg snart en sirkel rundt av både venner og fremmede som klapper og heier. Etterhvert joiner flere på danse-duellen, og det virker som målet til alle var å ha mest mulig bevegelse, og ta mest mulig plass. VELDIG moro! Jeg fikk meg også noen Swing-runder med Spar, som er meeeget flink til å danse swing! Siden jeg danset det i konkurranser før setter jeg alltid pris på å danse med noen som virkelig kan det! 😀

Alt i alt var kvelden helt perfekt, alt takket være den fantastiske gjengen jeg er så heldig å kalle venner! De vet å lage god stemning, og man er garantert å ha det moro sammen med dem. Det var en meget sliten men lykkelig gjeng som trasket seg hjemover, og det var hinsides deilig å synke inn i min kjæres armer og sovne med armene hans rundt meg! Jeg kan ikke annet enn å si LIVET ER HERLIG!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s